Joi, 7 februarie, în jurul prânzului, o femeie de etnie rromă a furat 7.500 de lei dintr-un magazin de telefonie din municipiul Suceava, profitând de neatenția angajaților.

În circa 30 de minute de la comiterea faptei, oamenii legii au identificat-o pe autoarea furtului, recuperându-se 7.300 de lei din cei 7.500 sustrași.

„Nu asupra faptei vreau să atrag atenția, ci asupra patrulei de siguranță publică formată din agent șef Bercea Ciprian, agent principal Apetrei Mihai și agent șef-principal Vlad Nicolae, din cadrul Secției de Poliție Urbană Burdujeni-Suceava, care, dând dovadă de profesionalism și implicare cu ocazia primelor măsuri polițienești desfășurate la fața locului, în circa 30 de minute de la comiterea faptei, au identificat-o pe autoarea furtului, recuperându-se 7.300 de lei din cei 7.500 sustrași.

Exceptându-i pe cei care mereu au (și vor avea) câte “un dinte” împotriva Poliției Române, consider că ai mei colegi, toți trei membri ai familiei #SNPRDecus, merită aprecierea tuturor cetățenilor onești și responsabili, în condițiile în care dacă prejudiciul nu ar fi fost recuperat, acesta ar fi fost imputat, probabil, angajaților.
P.S. Până la soluționarea definitivă a cauzei, orice persoană se bucură de prezumpția de nevinovăție”, a transmis Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.