Vineri, 29 mai, a.c.,  ora 08.20 la Postul de Poliție Bilca s-a prezentat un bărbat, care a solicitat intervenția organelor de poliție în vederea identificării bunicii sale în vârstă de 80 ani, din aceeași localitate, dispărută în dimineața de 29.05.2020 de la domiciliu.

În urma verificărilor rezultă că în dimineața de 29.05.2020, în jurul orei 06.00, B. Ș l-a apelat telefonic pe fiul acesteia căruia i-a solicitat să o viziteze, însă să nu se grăbească, astfel încât vizita să aibă loc în jurul orei 08:00.

La ora 08:00 acesta a vizitat-o conform înțelegerii, ocazie cu care nu a găsit-o la domiciliu, fapt care a creat familiei acesteia că persoana în cauză are de gând să se sinucidă.

Imediat la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești s-au constituit 3 echipe de căutare împreună cu cetățeni din localitate și funcționari din cadrul Primăriei com. Bilca. În jurul orei 08:45, în bazinul de colectare a apei pentru hidrocentrala situată pe râul Suceava, pe raza administrativă a com. Bilca a fost identificat un corp care plutea ce a fost imediat tras la mal, ocazie cu care a fost identificat în persoana numitei B. Ș.

La fața locului a intervenit un echipaj I.S.U din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și un echipaj SMURD, care au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, astfel au declarat decesul persoanei căutate.

Cu ocazia cercetării locului faptei, a fost studiat corpul victimei, ocazie cu care nu s-au constatat urme vizibile de violență.

Membrii familiei declară faptul că B. Ș era cunoscută cu boli psihice, fiind internată de mai multe ori la centre medicale cu această specialitate, fiind sub tratament medicamentos.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Morga Spitalului mun. Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.