Joi, 11 martie, în jurul orelor 09:45, numitul C. Constantin, de 60 ani, din comuna Bosanci, a condus autoutilitara marca Renault pe un drum comunal neclasificat, care face legătura între D.N. 2 și strada Laiului din comuna Bosanci, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat în șanțul din partea dreaptă a drumului. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a luat legătura cu membrii familiei care s-au deplasat la locul evenimentului de unde au preluat-o pe numita C. Lidia, de 58 ani, localnică, care avea calitatea de pasager și pe care au transportat-o inițial la domiciliu. Întrucât aceasta acuza leziuni traumatice, a fost transportată de fiul său la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticată cu: „contuzionat ușor prin accident rutier”. 

Conducătorul auto a fost identificat la domiciliul său din comuna Bosanci de unde a fost preluat de polițiștii rutieri, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.