Marți, 26 ianuarie, la orele 15:17, Poliția Orașului Siret a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că numita M. Silvia, de 69 ani, din comuna Calafindești, a fost mușcată de o cabalină, suferind leziuni corporale.

În ziua de 26.01.2021, în jurul orei 11:00, apelantul  s-a deplasat împreună cu un bărbat, cu vehiculul cu tracțiune animală (căruță), tractat de 2 cabaline, în pădurea situată pe raza comunei Calafindești, cu intenția a aduna resturi de arbori (uscături) în vederea încălzirii locuinței.

După ce au adunat și încărcat căruța cu resturi de arbori, le-au transportat la domiciliu, iar în timp ce descărcau resturile de arbori din căruță, numita M. Silvia a trecut pe lângă una dintre cele două cabaline înhămate la căruță, moment în care a fost mușcată de brațul drept, suferind leziuni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul G.I. Siret, care i-a acordat îngrijiri medicale, victima fiind conștientă, stabilindu-i-se diagnosticul preliminar de „plagă de aproximativ 10 cm., braț drept zona biceps prin mușcătură de cal”, fiind apoi transportată la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.     

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.