Marți, 14 septembrie, la ora 10.31, SPR 5 Dărmănești a fost sesizată prin SNUAU 112  de către T. Teodor din comuna Comănești, cu privire la faptul că soția sa, T. Elena, de 29 ani, din comuna Comănești, s-a intoxicat involuntar cu o substanță ce bănuiește a fi formol.

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi soți a au domiciliul în satul Comănești, iar la 14.09.2021, în jurul orei 10.20, T. Elena în timp ce făcea curățenie în cămara imobilului, a găsit un recipient din plastic de 0,5 litri în care se afla în cantitate de aproximativ 50 ml un lichid de culoare albă, ocazie cu care fiind curioasă ce conține recipientul respectiv a gustat din conținut, ingurgitând o cantitate redusă din respectivul lichid.

T. Teodor a declarat faptul că soția sa se afla singură în imobil, iar în momentul în care a intrat în locuință, aceasta i-a relatat cele întâmplate, spunându-i că se simte rău, drept urmare acesta a apelat SNUAU 112 solicitând un echipaj de ambulanță. T. Teodor a declarat că în respectivul recipient se afla formol, recipient pe care îl are de aproximativ 2 ani.  

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul S.A.J. Gura Humorului, care a preluat și transportat persoana vătămată la U.P.U. Suceava pentru investigații medicale suplimentare, diagnosticând-o prezumtiv cu intoxicație voluntară cu formol.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.