Marți, 10 septembrie, în jurul orei 7:00, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Preutești au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Vulturești, sat Giurgeşti, despre faptul că o femeie s-a aruncat în fântână.

Din cercetări s-a stabilit că marți, în jurul orei 06.30 , apelantul s-a deplasat la domiciliul părinţilor săi, din aceeași localitate, ocazie cu care a constatat că mama sa, A. L. lipseşte din locuinţă. A căutat-o pe aceasta prin curtea locuinţei, cât şi pe la vecini ocazie cu care a constatat că aceasta se afla înecată în fântâna situată în drumul comunal, în dreptul locuinţei acestora, sesizând totodată şi organele abilitate prin SNUAU 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, care au scos-o pe A. L. din fântână, iar un echipaj de la Ambulanța Fălticeni a efectuat manevre de resuscitare, constatând ulterior decesul.

Din verificările efectuate reiese faptul că A. L. era cunoscută cu diagnosticul de episod depresiv, tulburări psihotice acute şi tranzitorii, alte tulburări mentale datorate unei leziuni cerebrale, unei disfuncţii cerebrale şi unei afecţiuni şi în ultima perioadă de timp a refuzat să îşi ia tratamentul, ameninţând că se va arunca în fântână.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

A fost sesizată S.M.L. Suceava pentru efectuarea necropsiei cadavrului, care a fost depus la morga Spitalului municipal. Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.