Marți, 10 noiembrie, la ora 22:37, Poliția municipiului Vatra – Dornei a fost sesizată de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanţă Broşteni, despre faptul că găsit o pacientă decedată la locuinţa sa din comuna Crucea.

La 10.11.2020, în jurul orelor 20:45,  Livia C., de 56 de ani, a inceput sa se planga de dureri de inimă și în piept. Aceasta a iesit de mai multe ori afară, însoțită de soțul ei, unde stătea cateva minute apoi revenea în locuință. La un moment dat aceasta s-a așezat pe scările de la intrare în casă și-a pierdut cunoștința, iar atunci Petru C. și-a sunat cumnata care la randul ei a apelat SNUAU 112 solicitând ambulanţa.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de ambulanță Brosteni, care a constatat decesul numitei  Livia C.. Din investigații a rezultat că Livia C. suferea de boli cardiace.

La examinarea criminalistică fizică exterioară, persoana decedată nu prezenta urme de violență.

Cadavrul  a fost depus la morga Spitalului Vatra-Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.