Miercuri, 9 iunie, la ora 19.25, SPR 12 Preuteşti a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie din sat Valea Bourei, com. Dolheşti despre faptul că soacra sa, A. Maria, de 91 ani, din aceeaşi localitate, a fost împunsă de o vacă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 09.06.2021, în timp ce A. Maria se deplasa de la domiciliul său la Aşezământul Social unde voia să viziteze o rudă, s-a întâlnit pe drumul forestier cu o cireadă de bovine în număr de 16 ce veneau de la Islazul Corniş-administrat de către Ş. Ioan, de 67 ani, din localitate,  care erau nesupravegheate, acesta eliberându-le din islaz şi lăsate să se deplaseze singure spre domiciliu iar una dintre acestea a împuns-o pe susnumita cu coarnele şi a trântit-o la pământ fiindu-i provocate leziuni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ Fălticeni, care a acordat primele îngrijiri medicale numitei A. Maria fiind diagnosticată cu „politraumatisme” după care au preluat-o pe aceasta și a transportat-o la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

S-a luat legătura cu UPU-Suceava pentru a se comunica un diagnostic final al  femeii şi s-a comunicat de către medicul de gardă că sus numita a decedat la ora 21:31, fiindu-i stabilit ca diagnostic, „politraumatisme multiple”.

În cauză, cercetările vor fi continuate pentru fapta de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.