Luni, 4 ianuarie 2021, la ora 08:52, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată despre faptul că G.M. de 73 ani a decedat la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, în urma unor arsuri de gradul 4.

În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia locuia în comuna Dornești împreună cu fiul, nora, și nepoata sa.

La 19 decembrie 2020, la ora 13:00, în timp ce se afla la domiciliu, G.M. se ocupa de afumarea unor preparate din carne. Într-un moment de neatenție aceasta s-a împiedicat și a căzut peste afumătoare, fiindu-i incendiate articolele vestimentare. Auzind strigătele de ajutor, nora acesteia, care se afla în bucătărie, a ieșit în grădină, unde se afla căzută persoana vătămată, acordându-i primul ajutor. Aceasta a apelat SNUAU 112 și a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, fiind diagnosticată cu arsuri de gradul patru, pe o suprafață de aproximativ 40%, din suprafața corpului.

Ulterior, în 20.12.2020, femeia a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon Iași pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. La data de 2 ianuarie, în jurul orei 07:20, G.M. a decedat la Spitalul Sfântul Spiridon Iași.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.