La 27.04.2019, ora 13:50, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați de către Spitalul Județean Suceava despre faptul că la secția UPU s-a prezentat P.G. de 65 ani din com. Grănicești, sat Slobozia Sucevei, care prezenta o contuzie prin agresiune.

La 26.04.2019, în jurul orelor 13:00, femeia s-a deplasat pe raza satului Gară, oraș Milișăuți pentru a cultiva o suprafață de teren cu porumb situată în tarlaua „Mihalcea”. Astfel, în timp ce se efectuau lucrările agricole, la fața locului a venit S. B. de 54 ani din Milișăuți, sat Gară care deține o suprafață de teren ce se învecinează cu terenul lui P. G., ocazie cu care, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi privind delimitarea dintre terenuri, între cele două s-a iscat un conflict în urma căruia P.G. a fost lovită.

În cursul zilei de 27.04.2019, femeia din Grănicești văzând că din cauza leziunii nu se simte bine, s-a deplasat la Spitalul Județean unde a fost diagnosticată cu „contuzie prin agresiune”, refuzând să rămână internată.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, urmând a fi declinat în favoarea Poliției Orașului Milișăuți prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.