Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești au fost sesizaţi joi, 22 august,în jurul orei 20:32, prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie de 37 de ani, din comuna Ipotești, a încercat să se sinucidă la domiciliu prin spânzurare.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul femeia locuia împreună cu soțul în locuința tatălui din comuna Ipotești. În jurul orelor 20:30 soțul ei a sesizat lipsa acesteia, fapt pentru care a căutat-o în interiorul locuinței, fiind găsită la etaj, în dormitor cu ușa încuiată prin  interior. Întrucât victima se afla sub tratament pentru afecțiuni psihice, soțul a forțat ușa, a pătruns în interior și a găsit-o legată cu o curea în jurul gâtului, celălalt capăt al curelei fiind legat de mânerul de acționare a unui geam tip velux. A dezlegat-o, i-a acordat primul ajutor, după care victima a fost preluată de o ambulanță chemată la fața locului.

Victima a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la Secția UPU Suceava.

Din declarațiile membrilor familiei s-a stabilit că în urmă cu aproximativ o lună victima a mai avut o tentativă de suicid, înghițind mai multe tablete de antibiotice.

Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.