Joi, 13 august, Poliţia mun. Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 60 ani, din com. Ipoteşti, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean  Suceava ca urmare a unui stop cardio respirator, intervenind în cele din urmă decesul acesteia.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 10.30, T.V. se deplasa pe trotuarul situat pe str. Ana Ipătescu, nr.1, având ca şi direcţie de deplasare Primăria mun. Suceava. La un moment dat, în jurul orei 10.35 femeia a căzut pe spaţiul verde de lângă trotuar, motiv pentru care s-a solicitat imediat sprijinul unui echipaj de ambulanţă.
La scurt timp la faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă, care a procedat la resuscitarea femeii, acesta fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava. Ulterior, la ora 13.33 cadrele medicale din cadrul Secţiei UPU au constatat decesul acesteia, fiind diagnosticată cu stop cardio-respirator şi insuficienţă respiratorie acută.
S-a luat legătura cu medicul de familie care a precizat faptul că T.V. a suferit în trecut o intervenţie chirurgicală pe cord, având montate două stenturi la nivelul aparatului cardio-vascular.
Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.