Luni, 1 martie, la ora 04:38, lucrătorii SPR 2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Ipotești, cu privire la faptul că numitul A. Radu, de 51 ani, din mun. Suceava s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

A. Radu locuia f.f.l. în sat Sat Lisaura, com. Ipotești, împreună cu concubina sa de aproximativ un an.

Din discuțiile avute cu concubina decedatului a rezultat faptul că în seara de 28.02.2021 a dormit împreună cu A. Radu, urmând ca în dimineața de 01.03.2021 să plece împreună la serviciu.

La ora 04.20, femeia s-a trezit pentru a pleca la serviciu, moment în care a constatat că A. Radu nu mai era în pat lângă ea.

 Aceasta l-a căutat prin gospodărie și l-a găsit spânzurat cu o funie de o grindă în magazia corp comun cu locuința. A apelat SNUAU 112 și în scurt  timp la fața locului a ajuns un echipaj medical, care a constatat decesul numitului A. Radu stabilind ca diagnostic preliminar ,,asfixiere mecanică prin spânzurare”.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp, altele decât cele specifice prin strangulare și a fost ridicat și transportat de către S.C. EFEMER S.A la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.  

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.