Sâmbătă, 2 octombrie, la orele 13:31, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală 7 Mălini au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către V. Alina din sat Pîraie, comuna Mălini, cu privire la faptul că a văzut pe marginea fântânii o pereche de adidași și capacul dat la o parte și bănuiește că cineva s-a aruncat în ea.

Apelanta locuiește împreună cu părinții în sat Pîraie, comuna Mălini, iar în vecinătate se află gospodăria defunctului G. Petrea. Între cele două locuințe se află o grădină, în cadrul căreia este săpat un bazin de colectare a apei menajere ce a aparținut lui G. Petrea și care nu este folosit de circa 10 ani. Acest bazin are o adâncime de circa 20 metri și a fost acoperit cu un capac din scânduri, gura acestuia fiind la nivelul solului. Gospodăria defunctului G. Petrea nu este folosită de nici o persoană, casa și curtea fiind asigurate.

În ziua de 02.10.2021, V. Alexandru, tatăl apelantei, s-a deplasat în grădina în cauză, pentru a cosi iarba, ocazie cu care a observat în vecinătatea acestui bazin o pereche de pantofi sport și capacul din scânduri a bazinului rupt și căzut înăuntru.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, ocazie cu care în interiorul bazinului a fost identificat cadavrul unei persoane de sex feminin, care a fost identificat ca fiind L. Elena, în vârstă de 41 ani din localitate.

Din investigații, s-a stabilit faptul că L. Elena, consuma băuturi alcoolice iar la data de 28.09.2021 a părăsit domiciliul, plecând în loc necunoscut, rudele acesteia bănuind că se află pe raza comunei Slatina, la un bărbat cu care ar fi trăit în relații de concubinaj.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Mun. Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a datei și cauzei decesului

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.