O femeie din comuna suceveană Marginea a fost premiată joi, 28 iulie, de către primarul Gheorghe Lazar pentru împlinirea a 100 de ani. În semn de respect, bătrâna a primit din partea Primăriei Marginea, o diplomă aniversară, un tort aniversar, flori, șampanie și un premiu de 1000 de lei.

Eleana Lazăr a trăit istoria ultimului veac cu bune și rele, a cunoscut războiul, comunismul, naționalizarea și libertatea de a înțelege democrația după propriile valori și principii și, chiar dacă are un secol de viață, femeia este încă activă și desfășoară diferite activități pe lângă casă.

„Este un eveniment cu adevărat special din viața unui om! Un secol trăit are povești unice, incredibile, pe care le asculți cu atenție și respect! Îi urăm, cu deosebită considerație și apreciere pentru îndelungata dumneaei experiență și contribuție, multă sănătate și numeroase alte momente frumoase alături de familie! La mulți ani!”, a transmis primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazar.

La celebrarea celor 100 de ani, alături de Eleana Lazăr au  fost copiii, nepoții și strănepoții familiei, dar și preoții de la Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Marginea, dar și cei care au premiat-o, respectiv primarul Gheorghe Lazar, viceprimarul Gavriluță Hanțari și Ileana Hrițcan, în calitate de președinte al comisiei de cultură din Partea Consiliului Local Marginea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.