Luni, 27 decembrie, la ora 14:28 lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre decesul numitei S. Elena de 71 ani, care s-a produs la locuința lui S. Stejărel din sat/com. Mitocu Dragomirnei, jud. Suceava.

 În urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele:

S. Elena locuia împreună cu concubinul său B. Gabriel într-o locuință proprietate situată în Mitocu Dragomirnei, zona Ruși.

La data de 27.12.2021, în jurul orelor 09.00, S. Elena s-a deplasat la locuința vărului său S. Stejărel din apropiere. Au consumat împreună aproximativ 1 l de țuică, după care, în jurul orelor 13.00,  S. Stejărel  s-a deplasat până la un magazin mixt din apropiere pentru a cumpăra bere și alimente.

Acesta a revenit la domiciliu la scurt timp, ocazie cu care a găsit-o pe S. Elena în stare de inconștiență.

Bărbatul a solicitat prin S.N.U.A.U. 112 intervenția unui echipaj medical, iar în urma manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul SMURD s-a constatat decesul numitei, fiind stabilit ca diagnostic prezumtiv principal „stop cardio respirator (asistolie) neresponsiv la manevrele de resuscitare”.

Fiind efectuată cercetarea la fața locului s-a constatat că pe corpul femeii nu existau urme de violență.

Cadavrul persoanei decedate a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în scopul efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.