Marți, 2 iunie, la ora 16:55 lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizaţi  de către F.D., prin SNUAU 112, cu privire la faptul că a căzut de pe o căruță.

Din cercetări s-a stabilit că la 02.06.2020, F.D., de 59 ani, din comuna Moldovița, în timp ce se deplasa cu atelajul hipo pe un drum sătesc în calitatea de pasager, vehiculul fiind condus de soțul ei, s-a dezechilibrat și a căzut pe sol, acuzând dureri la nivelul mâinii drepte.

La fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj medical, care a transportat-o la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, ocazie cu care a fost diagnosticată cu dislocare de umăr drept, fiind tratată la Secția de microchirurgie.

 Discutându-se cu soțul celei în cauză, acesta a declarat verbal că incidentul a avut loc din cauza neatenției, nefiind vorba de aspecte care să întrunească elementele constitutive ale unei fapte penale.

 În cauză lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu întocmind dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.