Duminică, 7 martie, la ora 14:20 lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către L. G. cu privire la faptul că există posibilitatea ca sora sa, L. Catinca, de 69 ani, din comuna Pătrăuți  să fie decedată în locuința sa.

În urma cercetărilor s-a stabilit că L. Catinca locuiește singură în casa sa situată în satul Pătrăuți, iar fratele ei a vorbit ultima data cu ea în ziua de 03.03.2021, iar la 07.03.2021 a fost anunțat de către vecini că nu a fost văzută în curte, motiv pentru care acesta a solicitat prezenta organelor de politie în momentul când intră în locuință.

S-a procedat la intrarea în locuință prin forțarea unei ferestre din camera cu destinația bucătărie cameră în care a fost identificat cadavrul numitei L. Catinca pe pat.

Cu ocazia efectuării cercetărilor s-a constatat că L. Catinca suferea de mai multe afecțiuni iar cadavrul nu  prezenta urme de violență. 

 Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în cauză fiind dispusă efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,ucidere din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.