Luni, 14 decembrie, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu privire la faptul că în ziua de 13.12.2020, o femeie în vârstă de 72 ani din comuna Poiana Stampei a decedat în ambulanță pe timpul transferului efectuat de la U.P.U. Vatra Dornei la U.P.U. Suceava.

În urma audierii fiicei persoanei decedate, a rezultat faptul că în ziua de 13.12.2020 aceasta a solicitat o ambulanța din cadrul S.A.J. Vatra Dornei, în vederea preluării mamei deoarece prezenta o stare generală de sănătate foarte rea, suferind de mai multe afecțiuni. 

După transportarea femeii la Spitalul Municipal Vatra Dornei, s-a decis transferarea pacientei către Spitalul Județean Suceava însă, pe timpul transferului, aceasta a decedat.

Cadavrul este depus la morga Spitalului Județean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” (moarte suspectă), iar cercetărilor vor fi continuate de lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Poiana Stampei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.