Marți, 17 mai, la ora 12:10, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către UPU Vatra Dornei, despre faptul că, la această unitate s-au prezentat Viorica V., de 55 de ani, prezentând leziuni corporale provenite ca urmare a unui accident rutier ce a avut loc pe raza comunei Dorna Candrenilor, la data de 16.05.2022. Accidentul a fost soluționat ca și tamponare la data de 16.05.2022, întrucât în urma deplasării echipajelor de poliție din cadrul Compartimentului Rutier Vatra Dornei la locul accidentului, persoanele implicate au declarat că nu au suferit leziuni corporale, nu doresc deplasarea la o unitate medicală și s-au deplasat la sediul politiei municipiului Vatra Dornei pentru întocmirea actelor de constatare.

Alexandru B., de 33 de ani, din mun. Botoșani, jud. Botoșani, a condus autobuzul marca Setra, pe DN17 din comuna Dorna Candrenilor și nu a păstrat distanta față de  autoturismului marca Ford condus regulamentar în aceeași direcție de mers de către Viorica V. de 55 de ani din comuna Poiana Stampei,  care circula cu viteza redusă și semnaliza intenția de a vira la stânga, intrând în coliziune cu aceasta. După impact, autoturismul Ford a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a acroșat autoturismul marca Mazda condus regulamentar de Viorica P. de 35 de ani din comuna Dorna Candrenilor.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a numitei Vasiliu Viorica  de 55 de ani din comuna Poiana Stampei, conducătoarea autoturismului marca Ford, care inițial a declarat faptul că nu a suferit leziuni însă ulterior s-a prezentat la UPU Vatra Dornei la data de 17.05.2022, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism ușor hemitorace drept prin accident rutier vechi de o zi; nu rămâne internată.

Cercetările sunt efectuate de către Compartimentul Rutier Vatra Dornei, fiind deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.