Duminică, 10 octombrie, la orele 14:00, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, au fost sesizaţi prin intermediul ofițerului de serviciu de către Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava despre faptul că la această unitatea spitalicească a ajuns D. Aurica, din comuna Slatina, victimă a unei agresiuni.

La domiciliul victimei nu a fost identificată nicio persoană, motiv pentru care s-a luat legătura telefonic cu susnumita.

D. Aurica a relatat telefonic faptul că la data de 10.10.2021, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, a avut o altercație cu soțul său, D. Gheorghe, moment în care acesta a lovit-o, provocându-i a leziuni. 

Sus-numita a fost transportată de fiul său la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 Totodată, i s-a adus la cunoștință telefonic acesteia despre posibilitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, numita  D. Aurica refuzând acest lucru.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,violența în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.