Joi, 20 iunie, la ora 22.49, Secţia 7 Poliţie Rurală Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Ștefănel Ș. din sat Ghinești, comuna Slatina, despre faptul că, Paula D., de 66 ani, concubina sa, i-a luat pensia și a plecat.

Apelantul trăiește în relații de concubinaj de circa 25 de ani cu Paula D. la domiciliul acestuia din satul Găinești. Bărbatul  este nevăzător, iar concubina sa se ocupă de îngrijirea lui și a gospodăriei, el beneficiind de pensie.

Conform declarației verbale a persoanei vătămate, reiese că, la 20.06.2024, în jurul orei 21.00, ca urmare a unei neînțelegeri avută cu concubina, ce a plecat de la faptul că el nu a vrut să meargă acasă de la un magazin sătesc unde consuma băuturi alcoolice, aceasta a plecat de la domiciliu și a luat cu ea genta pe care o avea asupara sa în care se afla pensia lui. A fost completat formularul de evaluare a riscului însă nu s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul s-a opus emiterii ordinului de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.