Duminică, 18 aprilie, la orele 19:41, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Slatina, despre faptul că vecina sa V. M. de 34 ani a fost bătută de soț.

În data de 18.04.2021 orele 19.41, în timp ce femeia din satul Găinești, comuna Slatina se afla la domiciliu a avut un conflict verbal cu soțul ei de 37 ani care se afla în stare de ebrietate, acesta din urmă lovindu-și soția cu palmele peste față. După incident V. M. s-a deplasat la vecinul ei și i-a relatat cele întâmplate.

În urma loviturilor primite, femeia nu a suferit leziuni și nu a dorit să fie solicitată o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, fără a exista risc iminent, iar tânăra a plecat la domiciliul părinților ei din comuna Borca, județul Neamț.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violenţă în familie”, care va fi soluţionat de lucrătorii P.P. Slatina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.