Miercuri, 1 septembrie, la ora 12:00, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către M. Ana din comuna Stulpicani cu privire la faptul că a fost agresată de socrii acesteia G. Nicolai și Gabinat Verginia. 

 M. Ana trăiește în concubinaj cu numitul G. Sergiu de aproximativ 10 ani și au împreună 3 copii minori. Aceștia locuiesc împreună cu părinții susnumitului, pe raza comunei Stulpicani, județul Suceava, la domiciliul acestora din urmă.

În ziua de 01.09.2021, în jurul orelor 12.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și profitând de faptul că numitul G. Sergiu nu era acasă, între M. Ana și părinții concubinului său, a izbucnit un scandal, care a degenerat, iar G. Nicolai a lovit-o cu palma în zona feței pe aceasta.

Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că nu există risc iminent, constatare rezultată prin prisma răspunsurilor oferite de victimă iar susnumita se opune emiterii unui ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima a fost informată cu privire la posibilitatea formulării unei cereri pentru emiterea unui ordin de protecție, potrivit art. 23 din Legea nr. 217/2003 rep. 

M. Ana nu prezenta urme de violență și nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului. Aceasta a părăsit domiciliul și s-a deplasat la locuința părinților săi din comuna Păltinoasa, județul Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de lucrătorii Poliţiei oraşului Frasin, pentru comiterea infracțiunii de violența în familie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.