Joi, 11 martie, la ora 21:25 lucrătorii Poliției orașului Frasin, s-a sesizat în baza unor informații obținute de la persoane din localitate cu privire la faptul că N. Liliana, de 37 ani, din comuna Stulpicani, a plecat de la domiciliu, părăsind 6 copii minori.

Numita N. Liliana locuiește în comuna Stulpicani împreună cu cei șase copii minori, iar soțul este plecat la muncă în Anglia.

Minorul în vârstă de 14 ani, a declarat verbal că în seara de 11.03.2021, în timp ce a fost plecat la un prieten, mama sa și-a făcut bagajul și a plecat de la domiciliu, într-un loc necunoscut, lăsându-și ceilalți cinci copii minori cu vârste între 5 și 12 ani nesupravegheați în locuință. Apropiații numitei N. Liliana mai declară că aceasta discuta frecvent pe rețeaua de socializare Facebook cu un bărbat și cel mai probabil a plecat împreună cu acesta.

Minorii cu vârste între 5 și 14 ani au rămas în grija unei rude, până în ziua următoare, când sora va veni acestora de 21 ani și apoi tatăl  din Anglia, ce vor avea grijă de ei în continuare.

Cu privire la această faptă va fi informat şi Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Stulpicani pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale.

În temeiul sesizării lucrătorii Poliției orașului Frasin, vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „abandon de familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.