Miercuri, 2 septembrie, Poliția mun. Suceava a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de către numitul B.N., localnic, cu privire la faptul că soția sa a surprins în locuință o persoană necunoscută, care a sustras mai multe bunuri.

Imobilul în cauză este amplasat pe str. Armenească, din mun. Suceava, fiind locuit de către cei doi soți.

În ziua de 02.09.2020, în jurul orelor 1830 B.N. s-a deplasat în subsolul locuinței pentru treburi gospodărești, în timp ce B.L., de 71 ani, se afla în grădină pentru a culege roșii. Când a revenit în holul locuinței (care a fost lăsată cu ușile dezasigurate), femeia a auzit un zgomot venind dintr-un dormitor aflat în imediata apropiere a holului. Aici a observat un bărbat aflat cu spatele. Crezând inițial că persoana respectivă este unul dintre nepoți, l-a strigat pe nume, moment în care autorul s-a întors și a părăsit locuința în fugă.

După verificarea bunurilor, persoana vătămată a constatat faptul că autorul a sustras un lanț din aur și o verighetă din aur. Femeia  nu a putut oferi detalii și a precizat faptul că nu a observat chipul autorului și nu l-ar putea recunoaște.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 1000 lei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea  infracţiunii de  „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.