Duminică, 14 iunie, la orele 14.26, lucrătorii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin  SNUAU 112 de către R. Angela din sat /comuna Udeşti, cu privire la faptul că mama ei, M. Lucreţia de 49 ani a ingerat voluntar mai multe medicamente în timp ce se afla la domiciliu.  

Duminică, în jurul orei 13.30, R. Angela se afla la domiciliu şi  a apelat-o telefonic pe mama ei pentru a discuta unele probleme familiale. Pe timpul conversaţiei, R. Angela şi-a dat seama că este ceva în neregulă cu mama ei, întrucât era incoerentă în vorbire.

Imediat s-a deplasat la locuinţa mamei sale şi din discuţiile purtate cu aceasta a constatat că a ingerat mai multe pastile şi se simţea foarte rău. Femeia a solicitat deplasarea la faţa locului a unui echipaj medical de specialitate pentru investigaţii medicale.

Cea în cauză a fost preluată şi transportată la UPU Suceava de către un echipaj SAJ Suceava,  având diagnosticul „ingestie voluntară medicamentoasă”, rămânând în continuare sub supraveghere medicală.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte de natură penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.