Marți, 17 mai, la orele 09:53 lucrătorii din cadrul SPR 2 Ipotești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către  Elena B. din comuna Udești, sat Racova, cu privire la faptul că soțul ei s-a spânzurat la domiciliu.

La data 17.05.2022, orele 09:00 Elena B. se afla la domiciliu împreună cu soțul său, S.B.. Aceasta a plecat până la magazinul sătesc, iar când a revenit în jurul orei 09:40 l-a găsit spânzurat pe soțul ei de o grindă, într-o magazie a locuinței. Aceasta i-a tăiat funia și i-a efectuat masaj cardiac până la sosirea echipajului SMURD care, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, au reușit să-l stabilizeze pe bărbat după care l-au transportat la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate .

S.B. era cunoscut cu afecțiuni psihice, lua tratament medicamentos în acest sens și a fost externat de la spitalul de psihiatrie Burdujeni la începutul acestei luni .

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă care va fi soluționat procedural de lucrătorii PP Udești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.