Sâmbătă, 16 ianuarie, la ora 12:44, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 61 de ani cu privire la faptul că, l-a găsit pe tatăl său M. Mihai, de 81 ani, localnic, spânzurat într-o anexă a locuinței situată în municipiul Suceava, str. Mitocului.

La data de 16.01.2021, ora 12:40, apelanta a mers să pregătească de mâncare pentru tatăl ei, fiind ora prânzului. Întrucât acesta nu era în camera sa, a ieșit din casă și a început să îl caute prin curte și anexe, identificându-l într-o anexă a locuinței, spânzurat cu o frânghie de o grindă.

În continuare, femeia a apelat SNUAU 112 şi a solicitat intervenţia ambulanței și a Poliției .

La faţa locului a sosit un echipaj de poliție împreună cu un echipaj al ambulanței, cei din urmă constatând decesul numitului M. Mihai.

Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit faptul că numitul M. Mihai s-a folosit de o frânghie și o scară, cu ajutorul cărora s-a spânzurat, nefiind identificate alte urme de violență pe corpul său.

Fiica sa a declarat că tatăl său suferea de diferite afecțiuni medicale, în special astm, de care se plângea în mod frecvent, precum și de o tumoare belignă la cap, pentru care însă i s-a prescris tratament medicamentos.

 A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză  cercetările sunt continuate de lucrătorii BIC, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.