Miercuri, 4 mai, la ora 19.20, Poliția Rădăuți a fost sesizată în mod direct de către I. C., despre faptul că este posibil ca fosta sa soție, Maria B. de 43 ani să fie decedată în incinta fostului azil pentru persoane vârstnice.

Fostul azil pentru persoane vârstnice a municipiului Rădăuți este dezafectat de mai mult timp, iar în această clădire se cunoaște faptul că se adăposteau pe timp de noapte  Aurel N.de 54 ani și Maria B., persoane fără adăpost. Întrucât cei doi nu mai fuseseră văzuți de mai multe zile,  fostul soț al femeii a cerut sprijinul poliției pentru a verifica situația.

Lucrătorii de poliție deplasați la fața locului au constatat decesul celor doi. Din primele verificări nu s-au putut obține date cu privire la posibila cauză a decesului, cele două cadavre aflându-se în stare de putrefacție.

Cei doi erau cunoscuți ca fiind într-o relație de concubinaj, consumau în mod frecvent băuturi alcoolice dar amestecuri de spirt și alte substanțe pe bază de alcool și nu aveau o locuință stabilă.

La fața locului s-au deplasat un lucrător din cadrul BIC-al Poliției Mun. Rădăuți, însoțit de către un tehnician criminalist.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei, cadavrele au fost identificate la etajul clădirii fostului Cămin de Bătrâni Rădăuți.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.