Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coşna, a intervenit sâmbătă, 31 mai, cu trei autospeciale, două motopompe şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Coşna. Incendiul a fost anunţat prin 112 la ora 11.40.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi mansarda locuinţei, construcţie P+M din lemn, cu învelitoare din şindrilă, existând pericolul de propagare la o casă aflată în imediata apropiere.

După lichidarea incendiului, la ora 14:20, în interiorul casei a fost găsită decedată proprietara, o femeie în vârstă de 86 de ani. O altă femeie prezentă la faţa locului, în vârstă de 58 de ani, a suferit un atac de panică. După ce i-au acordat primul ajutor medical, pompierii paramedici au transportat-o cu ambulanţa SMURD la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru investigaţii suplimentare.

Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 135 metri pătraţi şi mansarda pe 90 de metri pătraţi. Flăcările au mai afectat geamuri şi o uşă de la casa învecinată.

„Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări, lăsată aprinsă şi nesupravegheată”, se precizează în comunicatul pompierilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.