O fetiţă de 8 ani s-a stins fulgerător, în Vaslui. Denisa a cerut dulciuri şi suc, apoi a căzut în faţa bunicii, care nu a chemat imediat salvarea. Medicii vor stabili cauza morţii după autopsie.

Destin tragic pentru o fetiţă de doar 8 ani din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir. Copila s-a stins fulgerător luni seara, fără ca cineva să ştie deocamdată de ce. Era crescută de bunicii materni, după ce mama i-a murit la câteva luni după ce o născuse, iar tatăl nu a recunoscut-o niciodată.

Denisa a stat acasă cu bunicul ei în ultimele zile, scrie Vremea Nouă, pentru că bunica a fost internată în spital. Copila s-a plâns bunicului cu o zi înainte de tragedie că nu îi e bine, iar luni, când bunica ei a venit de la spital, i-a spus şi ei că îi e rău. A rugat-o pe femeie să îi dea câteva dulciuri să mănânce şi să bea un suc.

Bunica s-a dus în sat şi a cumpărat tot ce dorea Denisa, dar în jurul orei 16:00 a constatat că starea fetiţei e tot mai rea. A început să vomite un lichid verzui, apoi a căzut, scrie sursa citată. Ambulanţa a ajuns la locuinţa bunicilor Denisei, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru micuţă, declarând decesul.

Reprezentanţii Ambulanţei Vaslui spun că au primit un apel în jurul orei 17:00, iar când a ajuns la casa bunicilor Denisei fetiţa acuza dureri de burtă şi vomita. Copila a făcut stop cardio respirator, a fost chemată o ambulanţă specială de la Vaslui, dar copila nu a mai putut fi resuscitată.

Denisa era elevă în clasa a treia şi în urma ei a rămas un ocean de durere şi multe semne de întrebare legate de moartea ei fulgerătoare.

(Sursa: Observator)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.