O fetiță de 1 an și 8 luni a murit în Spania după ce a fost lovită în cap de grindină, în timpul unei furtuni violente. Grindina a făcut ravagii în Catalonia, nord-estul Spaniei, au anunțat miercuri autoritățile.

Grindina de mărimea unui pumn cu diametrul de până la 10 centimetri (4 inch) a căzut marți într-o zonă din jurul localității La Bisbal d’Emporda. Grindina a rănit – în principal oase rupte și vânătăi – alte aproximativ 50 de persoane, conform postului de televiziune TV3, citat de Mediafax. „Oamenii au început să țipe și să se ascundă”, a declarat muzicianul Sicus Carbonell,  conform Reuters: „A fost haos total, cu copii care alergau singuri, unii părinți au reușit să își prindă copiii”.

O bucată de grindină a lovit în cap fetița de 20 de luni, iar apoi a murit la spitalul Trueta din Girona. Grindina a fost cea mai mare înregistrată în ultimele două decenii în Catalonia, potrivit agenției meteorologice Meteocat. Unele părți ale regiunii au rămas în alertă de furtună miercuri, scrie observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.