Marți, 12 octombrie, în jurul orei 21.10, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu pe subunitate, despre faptul că, la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, s-a  prezentat o persoană care a declarat faptul că a fost victima unui eveniment rutier în calitate de pieton.

În urma discuţiilor purtate cu persoana identificată, au stabilit următoarele:

În 12.10.2021, în jurul orei 13.10, B. Mircea, de 63 ani, din com. Păltinoasa, a condus autoturismul Audi, în parcarea unui magazin din localitatea Capu Codrului și a efectuat manevra de mers către înapoi, fără a se asigura corespunzător, astfel că a lovit-o cu partea din spate autovehiculului pe o minoră de 12 ani, din comuna Păltinoasa. După producerea accidentului de circulație conducătorul autoturismului marca Audi deși a luat la cunoștință despre această situație, a discutat cu minora și a plecat de la fața locului fără a anunța organele de poliție.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei, pieton, care la ora 21.00 s-a prezentat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie ușoară gleznă stângă”. Nu a rămas internată.

În urma verificărilor și a investigațiilor efectuate, B. Mircea, a fost identificat la orele 21.20, ocazie cu care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.