Într-o perioadă în care piața muncii se confruntă cu un număr tot mai mare de șomeri, locurile de muncă fiind o adevărată provocare de când pandemia a schimbat întreaga lume, există totuși angajatori care vin cu oferte de muncă serioase și bine plătite.

Un bun exemplu în acest sens este Fast Despatch Logistics LTD, una dintre cele mai mari companii de curierat din Marea Britanie, care recruteză în această perioadă şoferi ce au nevoie de un loc de muncă. Mai mult decât atât, firma a gândit o ofertă pentru perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă care reușește să întreacă ofertele concurenților din acest domeniu.

Concret, asta presupune transport și cazare gratis, dar și o sumă importantă de bani pentru munca depusă.

„100 de lire pe zi le oferim noi celor care aleg să lucreze în firma noastră. Practic, cei interesați pot câștiga bani pentru Crăciun, ca mai apoi să petreacă sărbătorile acasă cu cei dragi. Spunem asta pentru că, pe 23 decembrie seara, colegii noștri vor putea fi deja acasă. Trebuie menționat că, dacă cumva își doresc, ei pot trece și la un job permanent”, a transmis a transmis Andrei C., manager Resurse Umane în cadrul firmei.

Condiția principală pentru aceste locuri de muncă este ca cei dornici să aibă peste 21 de ani și minim doi ani de la obținerea permisului. De asemenea, trebuie spus și că ziua de muncă este programată la 9 ore, iar firma se ocupă cu livratul coletelor, în principal până în 25 kg, către clienți.

„O zi de muncă va începe dimineața, atunci când viitorii noștri colegi vor ajunge la depozit și vor încărca duba cu ruta prestabilită, timpul de încărcare, în medie, fiind de 10-15 minute, pachetele fiind deja sortate și așezate pe cuști (95 % din pachete sunt sub 5kg), după care se începe livrarea. Aceasta se face prin aplicația noastră instalată pe telefonul mobil, cel mai rapid și simplu sistem de livrat din lume. Rutele sunt precalculate pentru 9 ore, se pot termina mai repede sau mai greu, în funcție de fiecare persoană. Noi oferim consultanță de fiecare dată când există nelămuriri, astfel încât lucrurile să decurgă ca într-o bună echipă”, a mai spus Andrei C., manager Resurse Umane în cadrul firmei.


Angajații vechi, noii tăi prieteni

 

Cei care fac parte deja din echipa Fast Despatch Logistics LTD au declarat că au primit consultanță atunci când au fost la început, adapatarea nefiind deloc o problemă.

Așa se exemplică și că, la momentul plecării, șoferii și-au exprimat, de cele mai multe ori, mulțumirea și dorința de a reveni.

„Noi nu îi tratăm pe oameni ca pe simpli necunoscuți, ci le oferim consultanță, le răspundem întrebărilor și încercăm să găsim împreună soluții astfel încât să ajungă în condiții și să aibă o experiență plăcută în echipa noastră”, au mai transmis reprezentanții firmei.

Și cum timpul nu poate fi ocupat doar cu munca, cei interesați trebuie să știe că și la asta s-au gândit angajatorii: timpul liber  le va permite să viziteze și Scoția dacă sunt pasionați de călătorii și lucruri noi.

 

Nu întâmplător, cele mai mari branduri internaționale aleg Fast Despatch Logistics LTD

 

Firma de curierat are peste 1600 șoferi activi și se extinde în continuare. Aceasta are o flotă de peste 3000 mașini, nici una mai veche de 2 ani, fiind, astfel, cea mai mare firmă de curierat din Marea Britanie.

Cei interesați de acest loc de muncă pot obține detalii pe adresa oficială de Facebook „Fast Despatch România”, precum și la numărul de telefon 0312297075.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.