O hală situate pe strada Bazelor din cartierul Burdujeni a fost cuprinsă de flăcări, vineri, 14 septembrie a.c. La sosirea pompierilor militari hala ardea generalizat cu pericol de propagare la halele învecinate. Hala are aproximativ 800 de mp în total, iar prin intervenția pompierilor s-a limitat propagarea focului și au fost salvate celelalte depozite, suprafața afecfată fiind de aproximativ 400 mp.

Potrivit pompierilor în interior se aflau piese și accesorii auto, uleiuri, vopseluri și alte bunuri. Incendiul a afectat două depozite din hală, unul cu piese și accesorii din reparații auto, și unul în care se afla paleți și ambalaje din plastic pentru fructe și legume.

Pompierii suceveni au intervenit cu cinci autoapeciale de stingere și un echipaj SMURD. Pompierii lucrează la lichidarea ultimelor focare, dupa care vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului.

Potrivit primelor concluzii, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor provenite de la un dispozitiv de tăiere, respectiv un flex.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.