Președintele organizației municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre prăduirea banilor publici prin atribuiri directe, referindu-se la atribuirea sumei de 160.000 de lei pentru servicii de promovare, pe suport stick, a municipiului Suceava.

Pentru 600 de astfel de stickuri, de promovare a municipiului Suceava, prin atribuire directă, o firmă a primit 160.000 de lei”, a precizat Dan Ioan Cușnir.

Prezent la conferință, Consilierul local Ioan Gabriel Buciac a prezentat neprofesionalismul cu care a fost făcut acest stick.

„Când am văzut acest stick m-am bucurat foarte mult, ca om care lucrează în turism mi-am zis că în sfârșit se face ceva bun în Suceava. Este o chestie modernă, actuală, prin care se poate promova oferta turistică. Însă bucuria s-a terminat după ce l-am deschis”, a spus Ioan Gabriel Buciac.

Descrierea municipiului Suceava, care pare a fi făcută de un copil de clasa a VI-a, faptul că se spune că Bucovina este cunoscută ca „Ținutul Bisericilor Pictate”, iar în municipiul Suceava vizitatorii se pot bucura de un număr mare de muzee, case memoriale și case-muzeu, unde pot ”gusta” din istoria ilustră a municipiului, sunt doar o parte din problemele semnalate de consilierul sucevean.

De asemenea, acesta a atras atenția că în oferta turistică sunt prezentate și cele mai noi destinații de pe Aeroportul Suceava, care duc către Cape Town, Hong Kong, Houston sau Sapporo.

„De asemenea, la secțiunea Agrement este prezentată zona de Agrement Tătărași și spațiile de joacă din municipiul Suceava. Dacă și spațiile de joacă sunt zone de agrement, înseamnă că am greșit orașul”, a mai spus consilierul Buciac.

Dan Ioan Cușnir a ținut să transmită și un mesaj administrației municipale sucevene.

„Am o veste proastă pentru Lungu și Harșovschi: inclusiv oamenii din Primăria Suceava se revoltă. Acest stick l-am primit de la un angajat al Primăriei, care mi-a spus că nu mai suportă”, a transmis Dan Ioan Cușnir, președintele organizației municipale a PSD Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.