Vineri, 26.06.2020, ora 12.20, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către C. Nicoleta cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 5 ani, C. Andrei, a căzut pe scări și s-a lovit la cap și coloana vertebrală.

La 26.06.2020, în jurul orelor 12.15, C. Nicoleta, în timp ce se afla la domiciliu, fiul său minor în vârstă de 5 ani, respectiv C. Andrei i-a spus că vrea să iasă afară la joacă. Coborând împreună de la etajul casei, în momentul când fiul său a pășit pe prima treaptă a scărilor confecționate din lemn și amplasate pe o lungime de 3 metri de la sol, a alunecat și a căzut pe spate, coborând prin alunecare până la baza scărilor, lovindu-se în zona capului și a coloanei vertebrale.

Codreanu N. a apelat SNUAU 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță, în urma căreia, fiul său Codreanu A.a fost  preluat și transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei – Centru Primiri Urgențe, unde i s-a stabilit următorul diagnostic:

  • „Traumatism coloană lombară;
  • Declarativ cădere accidentală de la 3 metri;
  • Rămâne internat pentru supraveghere medicală”.

Minorul a rămas internat în Spitalul Municipal Vatra-Dornei împreună cu mama sa.

           În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.