O mamă și fetița sa de un an au ajuns la spital după ce au fost accidentate pe o fostă trecere pentru pietoni din zona  Bazarului Suceava.

Vineri, 26 ianuarie 2018, în jurul orei 13:10, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, un tânăr de 19 ani, din comuna Ilișești, a surprins o localnică de 45 de ani, care avea în brațe o minoră de 1 an, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis, pe marcajul unei foste treceri de pietoni desființate, semnalizate printr-un panou rutier, trotuarele fiind mărginite de garduri metalice care să împiedice angajarea pietonilor în traversarea străzii.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a femeii și a fiicei sale de 1 an, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă, nu au rămas internate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.