Sâmbătă, 3 octombrie, ora 16.52, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 de către I.V, de 21 ani, din comuna Bălcăuți despre faptul că autoturismul său a luat foc în curtea locuinței.

Patrula de serviciu s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că I.V s-a deplasat în cursul zilei cu autoturismul proprietate marca Opel Astra din municipiul Rădăuți la locuința părinților din comuna Bălcăuți, iar în momentul în care a ajuns, a parcat autoturismul în curtea locuinței și a intrat în casă. La scurt timp, tatăl său a observat că autoturismul fiului său a luat foc.

         Până la sosirea pompierilor militari la fața locului, proprietarul a reușit să pătrundă în interiorul autoturismului și să îl scoată din treapta de viteză și să decupleze frâna de mână, apoi, împreună cu vecinii, l-au scos pe islazul din fața locuinței.

           La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Siret cu o autospecială cu spumă care au procedat la localizarea și stingerea incendiului.

         În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporție de circa 60 -70%, fiind distrus motorul și bordul, prejudiciul fiind de 2.500 Euro.

         După stingerea incendiului, s-a stabilit cauza producerii incendiului ca fiind „defecțiune la instalația electrică”, nefiind alte suspiciuni cu privire la cauzele izbucnirii incendiului.        

         Nu au fost victime omeneşti.

         Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Bălcăuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.