Duminică, 8 august, la  ora 11:52, Secția de Poliție Rurală nr.14 Vama a fost sesizat prin SNUAU 112 de către A. Adrian, despre faptul că în timp ce se afla în trafic a observat un autoturism care ardea și care se afla în mers, pe DN 17A, zona Trei Movile – Vatra Moldoviței.

La fața locului s-au deplasat agenții de poliție, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

A fost identificat conducătorul autovehiculului în persoana lui C. Ioan, de 83 ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, care a declarat că în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, zona Trei Movile – Vatra Moldoviței a observat la un moment dat că ieșea fum de sub bordul mașinii, fapt pentru care a oprit înafara părții carosabile, iar după ce a oprit mașina a fost cuprinsă de flăcări în totalitate. Paguba este estimată la 7.000 lei.

La fața locului s-a deplasat și o grupă de pompieri civili din cadrul Primăriei Vatra Moldoviței, care au localizat și stins incendiul. Incendiul a fost pornit din compartimentul motor fără a se putea stabili exact cauza probabilă a producerii incendiului, nu au fost înregistrate victime omenești, traficul rutier desfășurându-se normal, pe ambele sensuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.