Duminică, 3 ianuarie, la ora 11:40 Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin apel SNAU 112 de către P.D. de 36 ani despre  faptul că în timp ce se deplasa pe ruta DJ175B către Hotel Alpin Rarău pentru a vizita obiectivul turistic „Pietrele Doamnei”, un autoturism a izbucnit în flăcări.

La 03.01.2021, P.D. din sat Dancu, com. Holboca, jud. Iași, se deplasa cu autoturismul pe ruta DJ 175B către Hotel Alpin Rarău pentru a vizita obiectivul turistic „Pietrele Doamnei”.

 În apropierea zonei de parcare special amenajate „Parcare Punct de Belvedere”, de la autoturismul mai sus menționat, persoana vătămată a observat, din mers, flăcări de la roata situată pe partea stângă a autoturismului.     

La scurt timp la fața locului au sosit echipele de intervenție din cadrul Detașamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, care au lichidat incendiul în totalitate.

Conform procesului-verbal de intervenție întocmit de lucrătorii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, incendiul a pornit din cauza unui „cablu electric defect”.

Autoturismul marca a suferit următoarele daune și degradări:

Din partea din față a autoturismului au ars componente combustibile din zona motorului, bara din față pe partea stângă a fost arsă, bordul autoturismului, parbrizul, motorul, bateria electrică, alternatorul și instalația de răcire a autoturismului.

Incendiul nu a distrus alte bunuri și nu a existat pericol de propagare la alte autoturisme. 

Autoturismul persoanei vătămate este asigurată RCA.

 Cercetările sunt continuate privind infracțiunea de ”distrugere din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.