Miercuri, 24 iunie, la ora 18:38, SPR 9 Șcheia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că o mașină ce se află în proximitatea Pizzeriei PASHA a luat foc.

În urma cercetărilor, pe trotuarul situat în apropierea pizzeriei Pasha din com/sat Scheia fost identificat autoturismul VW Lupo abandonat, având atât motorul lipsă cât și alte componente,  fiind  neasigurat, iar în interior se puteau vedea resturi de mâncare de la o persoană care  și-a petrecut un anumit timp în interior. Lucrătorii ISU Bucovina ajunși la fața locului au lichidat incendiul, stabilindu-se că autoturismul este afectat de incendiu pe  partea interioară tapiţată, respectiv scaunul din dreapta al autoturismului conform ISU Suceava.

Echipajul de pompieri a stabilit că sursa probabilă de aprindere a fost o țigară lăsată aprinsă de către o persoană neidentificată pe scaunul din  dreapta ala autoturismului.

Cu ocazia verificărilor în zona unde se afla autoturismul s-a stabilit că acesta aparține lui  Laurențiu M., de 39 ani, domiciliat pe raza mun. Suceava. Fiind contactat telefonic acesta a relatat faptul că a cumpărat auto Wv Polo cu circa un an de zile în urmă de la  o femeie din Pătrăuți, l-a depozitat în locul unde autoturismul a fost găsit și că în timp el a luat piese de pe autoturism folosindu-le la alte autoturisme pe  care le deține.

Nu a fost pericol de propagare,  întrucât incendiul s-a dezvoltat doar în interiorul autoturismului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere  din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.