Luni, 19 aprilie, în jurul orei 15:25, un echipaj auto din cadrul Compartimentului Rutier Vatra Dornei, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control pe str. Argestru din mun. Vatra Dornei,  autoturismul marca Skoda Octavia, condus de către numitul T. Virgil, de 34 ani, din comuna Balșa, jud. Hunedoara

Întrucât cu ocazia verificării autoturismului s-a constat că în interior se aflau mai multe cutii din carton despre care T. Virgil nu a putut da relații cu privire la proveniența acestora, s-a procedat la conducerea persoanei în cauză și autoturismului la sediul subunității.

În urma examinării autoturismului în prezența a doi martori asistenți, în interior, respectiv în partea din spate, precum și în portbagaj, s-au identificat 15 cutii din carton (baxuri) cu 7500 pachete de țigări de proveniență extracomunitară, marca Marllboro, cu o valoare de piață de aproximativ 103.749 lei.

În cauză s-a procedat la ridicarea și confiscarea celor 15 baxuri de țigări de proveniență extracomunitară, marca Marllboro, iar față de numitul T. Virgil s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 h, urmând ca în data de 20.04.2021 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.       

În cauză s-a întocmit  dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”contrabandă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.