Luni, 3 mai, la orele 17:45, B. Dumitru din com. Grămești, conducea autoturismul  marca VW Golf pe DC36A din com. Grămești, sat. Verbia, din direcția sat. Bălinești către sat Botoșenița Mică. Când a ajuns în apropierea unui imobil a observat trei minore care se deplasau în aceeași direcție cu el pe partea dreaptă a drumului comunal. Conform declarației conducătorului auto, una dintre minore se deplasa pe role. În momentul când s-a apropiat de grupul  celor trei minore, una dintre ele s-a deplasat brusc către centrul părții carosabile, Conducătorul a efectuat manevra de evitare și a virat puternic în partea stângă însă nu a reușit să evite impactul  și a acroșat-o pe minoră cu aripa dreapta față a autoturismului, după care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanțul de pe partea stângă a drumului comunal.

În urma impactului minora  a suferit traumatisme ușoare și a fost  preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Conducătorul  auto au fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.