Marți, 23 aprilie, în jurul orei 08:30, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe raza comunei Brodina, autoturismul condus de un bărbat din comuna Ulma în care se aflau în calitate de pasagere, soția acestuia și o minoră de 15 ani din comuna Ulma.

În urma  controlului autoturismului, polițiștii au identificat 399 de pachete cu țigări ascunse în două bagaje, bunuri despre care, conducătorul auto a precizat că aparțin minorei de 15 ani pe care a luat-o la ocazie de pe raza comunei Ulma și care avea asupra sa cele două bagaje.

Cu ocazia audierilor, minora a declarat faptul că, la data de 22 aprilie 2019 a luat țigările de la locuința unei rude, o femeie de 22 de ani din comuna Ulma și trebuia să le transporte în municipiul Rădăuți.

În cauză, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii de 22 de ani din comuna Ulma, ocazie cu care, au fost identificate 3 telefoane mobile, persoana percheziționată declarând faptul că, nu avea cunoștință de existența unuia dintre acestea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, fiind ridicate cele 3 telefoane mobile și confiscate cele  399 de pachete cu țigări, în valoare de circa 4.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.