Vineri, 30 mai, în jurul orei 16.00, o patrulă de poliţie din municipiul Suceava a fost anunţată că la Unitatea de Urgenţă a Spitalului Judeţean se află o femeie de 54 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului, care a sesizat prin 112 că a fost victima unei infracţiuni de furt.

Femeia a relatat că a venit de la Gura Humorului cu un microbuz pentru a se interna la spital, întrucât suferă de mai multe afecţiuni. După ce a coborât din mijlocul de transport, în zona staţiei de autobuz, pe drumul spre spital s-a întâlnit cu o tânără, care s-a oferit să o ajute cu bagajele. Femeia i-a încredinţat o geantă şi o sacoşă, iar după aceea, tânăra a luat-o la fugă şi a dispărut din zonă.

Având în vedere descrierea făcută de reclamantă, s-a procedat la efectuarea de verificări în zonă, persoana bănuită de comiterea faptei fiind identificată în staţia de autobuz, fiind vorba de o fată de 13 ani, din comuna Valea Moldovei, care locuieşte fără forme legale în comuna Şcheia.

Fiind întrebată despre bagajele sustrase de la femeia din Mănăstirea Humorului, aceasta a recunoscut şi a declarat că bagajele sustrase de la reclamantă le-a abandonat la un tomberon de gunoi.

Bagajele au fost găsite, iar cercetările sunt continuate de echipa operativă din cadrul Biroului Investigaţii Criminale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.