Cei care poposesc în Rădăuţi au posibilitatea de a beneficia de servicii de cazare de calitate la Hotel Maria. De fiecare dată, clienţii acestei unităţi hoteliere au parte de cele mai avantajoase condiţii de confort şi siguranţă.

Toată atenţia proprietarilor este centrată asupra creării unui ambient cât mai plăcut pentru oaspeţi, motiv pentru care toţi cei care trec pragul acestui hotel micuţ şi cochet petrec un timp de calitate în acest ţinut rustic deosebit.

Prospeţimea aerului şi farmecul dat locului de obiceiurile şi tradiţiile localnice fac din această zonă un adevărat paradis. Este locul ideal în care se pot relaxa cei care au o pasiune pentru frumuseţile naturii, pentru vechile obiceiuri păstrate din bătrâni.

Hotel Maria Rădăuţi – locul ideal de cazare al celor ce poposesc în acest ţinut autentic bucovinean

Acest hotel este amplasat în apropierea centrului oraşului şi iese în întâmpinarea tuturor celor ce doresc să poposească într-un loc în care atmosfera este mereu primitoare şi caldă. Respectiva unitate reprezintă alegerea ideală pentru cei care ajung în Rădăuţi fie în interes de afaceri, fie pentru a petrece un timp de calitate aici, tocmai pentru că oferă liniştea şi confortul potrivit.

Hotel Maria este alegerea principală a celor care doresc să petreacă o vacanţă de neuitat în inima Bucovinei.

Cei care optează pentru cazarea oferită de Hotel Maria Radauti beneficiază de servicii complete şi de condiţii excelente de confort. Aşadar, în continuare sunt menţionate câteva dintre aceste avantaje de ar trebui să profite toţi cei care ajung în acest ţinut deosebit.

În primul rând, faptul că fiecare oaspete este întâmpinat cu căldură şi ospitalitate de către personalul hotelului este un lucru demn de apreciat. Această atitudine este tot mai rar întâlnită în ziua de astăzi în rândul serviciilor hoteliere disponibile.

La Hotel Maria Rădăuţi dăinuie bună dispoziţie şi armonia. În cadrul acestei unităţi hoteliere cochete, oaspeţii reuşesc să se relaxeze corespunzător, fără a fi supuşi diverselor situaţii neplăcute. Fiecare încăpere este decorată în culori calde, lucru care contribuie considerabil la crearea unui ambient perfect, relaxant.

Echipa unităţii stă permanent la dispoziţia oaspeţilor, astfel încât aceştia să aibă parte de o şedere cât mai confortabilă. Cei care au poposit aici mărturisesc că vor reveni ori de câte ori vor avea ocazia pentru că au reuşit să simtă extrem de bine, fără să simtă lipsa condiţiilor de acasă.

În cadrul paginii hotelradauti.ro sunt disponibile toate detaliile referitoare la condiţiile de cazare oferite, precum şi imagini reprezentative ale celor 6 camere spaţioase oferite pentru cazare. De asemenea, tot aici sunt menţionate şi dotările de care au parte cei ce aleg aceste servicii, internetul gratuit şi mini-barul fiind nelipsite.

Hotel Maria Rădăuţi face parte din puţinele unităţi din oraş care oferă condiţii de 5 stele. Cei care se respectă vor alege întotdeauna calitate înainte de toate, iar asta este ceea ce oferă hotelul menţionat.

Beneficiile de care au parte cei care optează pentru serviciile acestui hotel nu se opresc aici. Aceştia au inclus un mic dejun în preţul camerei. Fiecare are posiblitatea de a opta pentru meniul clasic sau pentru cel specific bucovinean, în funcţie de preferinţe. Micul dejun poate fi servit şi în cameră, nu doar la restaurantul hotelului.

Aşadar, cei care doresc să se bucure de câteva zile de vis în inima Bucovinei, sunt aşteptaţi în cadrul hotelului Maria din Rădăuţi, loc în care vor beneficia de servicii de calitate, la cel mai bun preţ.

hotel-maria-radauti

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.