Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că Primăria municipiului reședință de județ a demarat o nouă campanie de curățenie între blocurile din cartierul George Enescu. Potrivit acestuia, acțiunea a vizat blocurile din zona Aleea Saturn și Aleea Venus, angajații Primăriei eliberând spațiile din jurul blocurilor de gardurile vii îmbătrânite, cuști de câini, bănci și alte construcții realizate fără autorizație.
„Eliberăm tot ce înseamnă improvizații, gard viu îmbătrânit, împrejmuiri, pentru că nu mai merge așa. Este o responsabilitate comună, administrație, pe de o parte, și cetățeni, pe de altă parte, pentru a avea un oraș așa cum ni-l dorim. Doar împreună putem schimba ceva”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

One Response

  1. dorin

    4ani nu ati vazut ca trebuie modernizat si schimbat, acum cand este flacara ca fundul vostru cu ALEGERILE , acum vati trezit harsovschi ! dar unde este voievodul melcilor lungu si stapanul inelelor ghita flutur ala cu oile on the hill !!!! Dar unde este colectorul de spagi de la constructor, cel care va vorbi la momentul potrivit !

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.