Primăria Cornu Luncii  s-a preocupat mereu de creșterea de la an la an a condițiilor de învățământ din unitățile existente în comună și a pus pietre de temelie la construirea altor unități de învățământ, tocmai pentru a oferi educației o importanță deosebită.  Pe parcursul ultimilor ani, investițiile în infrastructura educațională au constituit unul dintre domeniile prioritare pentru primarul Gheorghe Fron.

De curând s-a început construcția unei noi clădiri care va fi destinată învățământului preșcolar. Potrivit edilului Fron,  grădinița cu program normal din satul Băișești va dispune de patru săli de grupă fiind o investiție cu fonduri europene în valoare de 1,33 milioane de lei, din care 153.000 de lei reprezintă cofinanțarea Primăriei.

„Am avut în vedere întotdeauna  asigurarea unor condiții corespunzătoare, conforme normativelor în vigoare, din punct de vedere igienic și sanitar,  al siguranței elevilor, precum și  amenajarea unor spații moderne, atractive și cu dotările necesare care să constituie baza materială necesară pentru dezvoltarea unui învățământ de calitate în comuna noastră”, a transmis primarul Gheorghe Fron.

Agenda investițiilor pentru anul 2019 a fost pusă deja la punct de primarul comunei Cornu Luncii și va fi făcută publică imediat după votarea bugetului de care comuna va dispune în anul 2019.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.